Истинските жестове се нуждаят от чистота!

HUVESEPT® е течен дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце, както и дезинфекция на малки по площ повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, вкючително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ е за прилагане в бита, в административни сгради, офиси, работни помещения, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни.

HUVESEPT® е дезинфектант, създаден да отговори на предизвикателството на нашето време – COVID 19. Състава на продукта напълно покрива изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти в борбата с COVID 19.

HUVESEPT® е течност, която гарантира отличното вирусоцидно действие на продукта, включително и COVID 19, за разлика от гел дезинфектантите, които имат само бактерицидно действие, заради ограничените количества биоциди в продукта, поради наличието на гел съставки.

100% според изискванията на Световната Здравна Организация за превенция срещу COVID-19
Подходящ за ръце и повърхности
Ефективен и безопасен
Huvesept 1l

Практични опаковки

HUVESEPT® се предлага в практични опаковки от 50 мл, 100 мл 500 мл, 1 литър и от 5 литра.

Опаковките на HUVESEPT ® от 50 мл, 100 мл 500 мл и 1 литър са снабдени със спрей дозатор, с помощта на който с едно натискане се изпръскава върху дланта нужната доза дезинфектант, за дезинфекция на ръцете.

Тубите от 5 литра са подходящи за употреба в обществени сгради, офиси и в дома. От тях лесно може да се заредят с дезинфектант налични диспенсъри и пулверизатори.

Huvesept 1l

Състав

покриващ изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти срещу COVID 19.
 • Етанол мин. 70 гр. на 100 гр. продукт
 • Водороден пероксид ( носител на активен кислород) – 0,5 гр. на 100 гр. продукт. Активния кислород в HUVESEPT обуславя неговото изключително бързо и ефективно вирусоцидно дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди
 • Глицерин – за предпазване на кожата от вредното въздействието на спирта
 • Аромат – свеж плодов
Вид на продукта: :
Течност готова за употреба.
Категория на потребителите:

Масова и професионална.
Главна група 1: Дезинфектанти.
Продуктов тип 1: Хигиена на човека.
Продуктов тип 2: Дезинфектанти и алгициди, които не са предназначени за пряка употреба върху хора или животни.
Продуктов тип 4: Област на употреба, свързана с храни и фуражи.

Разрешение от МЗ за предоставяне на пазара:
№ 2789-3 / 29.06.2021 г.

Употреба

huvesept-homepage
В РАБОТАТА

В ЕЖЕДНЕВИЕТО

huvesept-use-3
huvesept-use-2
У ДОМА

Подходящ за употреба в:

 • Бита
 • Лична хигиена
 • Административни сгради
 • Офиси
 • Работни помещения
 • Обекти с обществено предназначение
 • Здравни и лечебни заведения
 • Обекти за производство и търговия с храни

ХЮВЕСЕПТ ® гарантира:

БЕЗОПАСНОСТ

Суровини с най-високо качество: етилов алкохол, водороден пероксид (активен кислород), глицерин и аромат.

УНИВЕРСАЛEН

Хигиенна дезинфекция на ръце.

Дезинфекция на малки по площ повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, вкючително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни.

Подходящ за употреба в бита, в обекти с обществено предназначение, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни.

ПРАКТИЧЕН

Практични опаковки от 50 милилитра 100 милилитра, 500 милилитра и 1 литър, снабдени със спрей дозатор и туби от 5 литра, подходящи за зареждане на диспенсъри и пулверизатори.

ЕФЕКТИВНОСТ

Дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка, включително и срещу COVID 19) действие.
products-huvesept

ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

HUVESEPT ® е готова за употреба течност. Прилага се без последващо изплакване.

БЕЗОПАСЕН ЗА КОЖАТА НА РЪЦЕТЕ

Съдържа глицерин, който подхранва и омекотява кожата.

БЪРЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА РЪЦЕТЕ

Само за 30 секунди.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИ

Само за 1 минута.

Важно е да се знае!

В състава на HUVESEPT® е включен етилов алкохол, активен кислород (водороден пероксид), глицерин и аромат.

Важно е да се знае, че ефективността на дезинфектанта се измерва по наличието на спирт съгласно неговите тегловни проценти.

HUVESEPT® е с гарантирано съдържание на етилов спирт от минимум 70 тегловни %, които се равнява на минимум 85 обемни %.

На етикетите на голяма част от дезинфектантите на пазар е изписано %-но съдържание на етилов алкохол, без да е се пояснява дали тези проценти са обемни или тегловни.

Етиловият алкохол в HUVESEPT® е с най-високо качество, без наличие на метил-етил кетони, метанол и денатониум бензоат, вредни за здравето на човека. Много често при останалите масово предлагани дезинфектанти на пазара има наличие на метанол, който много лесно се адсорбира от кожата на човека, или се вдишва при употреба на дезинфектанта. Попадайки в организма на човека дори и в малки количества метанола води до отравяния, повреда на зрението и до необратими последици за здравето.

Наличието на водороден пероксид – носител на активен кислород в HUVESEPT® обуславя неговото изключително бързо дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди, докато дезинфектанти базирани само на етилов алкохол има вирусоцидно действие едва след 60 секунди.

Включения във формулата на HUVESEPT® активен кислород убива бактериите и вирусите като разгражда протеино -липидните компоненти в клетъчната им мембрана.

Наличието на глицерин в състава на HUVESEPT® спомага, да се елиминира вредното въздействие на спирта върху кожата на човека, предотвратява нейното изсушаване и напукване, същевременно с това я подхранва и омекотява.

В състава на HUVESEPT® има елегантно добавен плодов аромат, който създава приятни усещания по време на употребата на продукта, като същевременно не се задържа за дълго върху ръцете и повърхностите.

Истинските жестове се нуждаят от чистота!

Чисто приятелство, чиста любов, чиста работа!

За поръчки и допълнителна информация:

Адрес

„Хювефарма ЕООД“

София 1113, България

ул.„Николай Хайтов“ №3 а

Имате въпроси