За дезинфекция на малки
по площ повърхности

HUVESEPT® PRO е течен дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение e дезинфекция на малки по площ повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, вкючително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ е за прилагане в бита, в обекти с обществено предназначение, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни. HUVESEPT® PRO е дезинфектант, създаден да отговори на предизвикателството на нашето време – COVID 19. Състава на продукта напълно покрива изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти в борбата с COVID 19. HUVESEPT® PRO е течност, която гарантира отличното вирусоцидно действие на продукта, включително и COVID 19, за разлика от гел дезинфектантите, които имат само бактерицидно действие, заради ограничените количества биоциди в продукта, поради наличието на гел съставки.
100% според изискванията на Световната Здравна Организация за превенция срещу COVID-19
Подходящ за ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОВЪРХНОСТИ
Ефективен и безопасен
huvesept-pro-new

Практични опаковки

HUVESEPT® PRO се предлага в практични опаковки от 500 мл, 1 литър и туби от 5 литра.

Опаковките на HUVESEPT® PRO от 500 мл. и 1 литър са снабдени с тригер, с помощта на който с едно натискане се изпръсква върху повърхността нужната доза дезинфектант.

Тубите от 5 литра са изключително подходящи за употреба в обществени сгради, офиси и в дома. От тях лесно може да се заредят с дезинфектант налични опаковки.

huvesept-pro-new-300

Състав

покриващ изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти срещу COVID 19.
  • Етанол мин. 70 гр. на 100 гр. продукт
  • Водороден пероксид ( носител на активен кислород) – 0,5 гр. на 100 гр. продукт. Активния кислород в HUVESEPT обуславя неговото изключително бързо и ефективно вирусоцидно дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди
Категория на потребителите:

Масова и професионална.
Главна група 1: Дезинфектанти.
Продуктов тип 2: Дезинфектанти и алгициди, които не са предназначени за пряка употреба върху хора или животни.
Продуктов тип 4: Област на употреба, свързана с храни и фуражи.
Вид на биоцида: Течност.

Разрешение от МЗ за предоставяне на пазара:

Употреба

В ОФИСА

В ЗДРАВНИ И ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ

В МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ

ВЪВ ФИТНЕСА

Начин на работа: Биоцидът е готов за употреба. Нанася се върху предварително почистени повърхности чрез напръскване от разстояние около 20 cm или чрез забърсване с кърпа или гъба, напоени с дезинфектанта.

Разходна норма: до пълно омокряне на повърхността.

Време на въздействие: минимум 1 минута, след което се оставя да изсъхне.

Внимание! С биоцида да не се пръскат/обработват включени в електрическата мрежа електрически панели или уреди и да не се третират повърхности в близост до източници на запалване!

ХЮВЕСЕПТ PRO® гарантира:

БЕЗОПАСНОСТ

Суровини с най-високо качество: етилов алкохол и водороден пероксид (активен кислород).

ПРАКТИЧЕН

Практични опаковки от 500 милилитра и 1 литър, снабдени с тригер и туби от 5 литра, подходящи за зареждане на диспенсъри и пулверизатори.

ЕФЕКТИВНОСТ

Дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка, включително и срещу COVID 19) действие.

ЛЕСНО ПРИЛОЖЕНИЕ

HUVESEPT ® PRO е готова за употреба течност. Прилага се без последващо изплакване

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИ

Само за 1 минута.

Важно е да се знае!

В състава на HUVESEPT® PRO е включен етилов алкохол и активен кислород (водороден пероксид).

Важно е да се знае, че ефективността на дезинфектанта се измерва по наличието на спирт съгласно неговите тегловни проценти.

HUVESEPT® PRO е с гарантирано съдържание на етилов спирт от минимум 70 тегловни %, които се равнява на минимум 85 обемни %.

На етикетите на голяма част от дезинфектантите на пазар е изписано %-но съдържание на етилов алкохол, без да е се пояснява дали тези проценти са обемни или тегловни.

Етиловият алкохол в HUVESEPT® PRO е с най-високо качество, без наличие на метил-етил кетони, метанол и денатониум бензоат, вредни за здравето на човека. Много често при останалите масово предлагани дезинфектанти на пазара има наличие на метанол, който много лесно се адсорбира от кожата на човека, или се вдишва при употреба на дезинфектанта. Попадайки в организма на човека дори и в малки количества метанола води до отравяния, повреда на зрението и до необратими последици за здравето.

Наличието на водороден пероксид – носител на активен кислород в HUVESEPT® PRO обуславя неговото изключително бързо дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди, докато дезинфектанти базирани само на етилов алкохол има вирусоцидно действие едва след 60 секунди.

Включения във формулата на HUVESEPT® PRO активния кислород убива батериите и вирусите като разгражда протеино -липидните компоненти в клетъчната им мембрана.

За поръчки и допълнителна информация:

Адрес

„Хювефарма ЕООД“

София 1113, България

ул.„Николай Хайтов“ №3 а

Имате въпроси